Zoals iedereen inmiddels wel gemerkt heeft mag men bij ons maar met 10 rijders tegelijk in de baan. Dit is niet door ons als club besloten, maar staat al sinds 2004 in de milieuvergunning. Het is jaren gedoogd, maar helaas moeten wij ons nu strikt aan deze regel houden. Dat is ook de reden waarom wij de laatste 2 jaren geen clubwedstrijden meer hebben gehouden. Deze werden altijd onder trainingstijden gehouden, maar om manches te houden met maar 10 rijders aan de start heeft op dit moment geen toegevoegde waarde.

Een ander punt uit de milieuvergunning zijn de openingstijden. Wij zijn altijd in de veronderstelling geweest dat de zomertijd in ging op het moment dat de klok in maart verzet werd. En de wintertijd bij het verzetten van de klok in oktober. Dat is dus niet zo vermeld in de vergunning. De wintertijd gaat volgens de vergunning in op 1 september. Wij werden hier door de gemeente op geattendeerd. Dat betekend dus dat na 1 september de openingstijden als volgt zijn:

Woensdag 13.00 – 17.00 uur

Zaterdag 13.00 – 17.00 uur

Verder willen wij jullie nog wijzen op ons trainingsweekend op 31 augustus en 01 september a.s. Hiervoor kan men zich nog opgeven. Like en deel ons bericht op Facebook en je maakt nog kans op een gratis training t.w.v. € 100,00.

Op zaterdag 14 september a.s. zal er sinds jaren weer een Maico treffen worden georganiseerd op ons circuit. Tijdens dit treffen zal er door ons een open clubwedstrijd worden georganiseerd. Hiervoor kan men zich tot uiterlijk 07 september a.s. inschrijven. Stuur hiervoor een mail naar clubwedstrijdmclidu@gmail.com. Vergeet hierbij niet te vermelden je naam, startnummer, klasse en transpondernummer. Inschrijfgeld voor leden € 10,00 en niet-leden € 15,00.

Op zondag 15 september zal de VMCN een wedstrijd verrijden. Voor beide dagen zijn wij nog op zoek naar vlaggers. Meld je aan via ledenadministratie@mclidu.nl. Wij zullen voor een hapje en een drankje zorgen.