In het weekend van 18 en 19 juli organiseert de Mc Lidu weer een weekend motocross in Frankrijk. Vorig jaar was dit weekend een groot succes, laten we het dit jaar nog eens dunnetjes over doen!

Het gekozen circuit is Hombourg Budange (Thionville). We hebben de baan volledig afgehuurd en hij zal netjes worden gevlakt en gesproeid alvorens wij komen.

 

Op zaterdag- en zondagmorgen zal Sander van Herpen een aantal uren training verzorgen. Dit is ideaal om je techniek op de harde banen bij te spijkeren.

Naast de begeleide trainingen kun je natuurlijk heel het weekend vrij rijden op het circuit van Hombourg Budange.

 

Op zaterdagavond is er een grote barbecue. Mc Lidu zal zorgen voor een barbecue, vlees en drank.

 

Inschrijving voor het weekend is mogelijk tot en met maandag 14 juli. Schrijf je HIER in door het formulier in te vullen.

Hieronder staat nog wat informatie met betrekking tot het crossweekend in Frankrijk:

Informatie circuit
http://www.mxcircuit.fr/terrain-circuit-moto-cross-de-hombourg-budange-378.html

Verzekering
Om in het buitenland te trainen heb je eigenlijk een aanvullende verzekering nodig. Een uitgebreide reisverzekering is vaak dekkend, maar om volledig verzekerd te zijn raden we aan een verzekering af te sluiten bij de verzekeraar ‘Speedsecure’. Speedsecure is gespecialiseerd in verzekeringen in de auto- en motorsport. Een link naar de website van Speedsecure: http://www.speedsecure.nl
Mc Lidu is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken, schades of letsel die in het buitenland zullen ontstaan.


Vervoer
In principe regelt iedereen zijn eigen vervoer. Mocht je zelf niet beschikken over geschikt vervoer, vermeld dit dan even op het inschrijfformulier. We proberen een bakwagen te regelen waarmee we meerdere motors en spullen kunnen vervoeren.


Overnachten
Overnachten is mogelijk op de parking van het circuit. De organisatie van Mc Lidu is op vrijdagavond op het circuit aanwezig.

 

Kosten

Kosten baan huur per dag 20 euro per rijder.
Kosten BBQ 20 euro per persoon inclusief drank. Kinderen onder de 14 jaar, 5 euro.

Kosten begeleide training 15 euro per ochtend per rijder.

 

De inschrijving is definitief zodra de betaling binnen is. Voor vragen of opmerkingen graag even bellen met Robby Maurix 06 30 89 35 86 of Sander van Herpen 06 50 25 47 49.