Bijgaande informatie met betrekking tot de wedstrijden van volgend weekend bij MC Lidu.

Overnachten

Het is mogelijk om op vrijdagnacht en zaterdagnacht te overnachten op ons circuit. Kosten bedragen 10 euro per auto. Op vrijdag 31 mei is men vanaf 16.00 uur van harte welkom. Op zaterdag vanaf 19.00 uur. Het is niet mogelijk om eerder het terrein op te rijden. Helaas zijn wij niet in de gelukkige omstandigheden dat we een rennerskwartier hebben dat aantal voetbalvelden groot is. Volg daarom de instructies van de vrijwilligers die u een plaats toewijzen. Wilt u met meerdere rijders bij elkaar staan, altijd mogelijk, maar kom dan gezamenlijk aan. Verzamel op een veilige plek, niet in de berm van de Bosscheweg. Wij kunnen geen plaatsen vrijhouden voor deelnemers die later komen. Graag achteruit inparkeren zodat men gemakkelijk kan wegrijden. Personenauto’s zal worden verzocht op het parkeerterrein te parkeren, niet op het rennerskwartier. Wij zouden het ook zeer op prijs stellen als u aan het einde van de dag uw (huis)vuil mee naar huis neemt.

Wegomleiding

In verband met de kermis dat dit weekend in het dorp plaats vindt is de weg bij de kerk afgesloten. Wij zullen voor een goede wegomleiding zorgen. Rijdt u op uw navigatie houdt dan het volgende adres aan “Bosscheweg 64”. Dit is nabij het crossterrein.Vanaf de N279 (Den Bosch – Veghel) Dungense brug over. Weg volgen (niet de 1e weg rechts nemen, dat is een hele smalle dijk).2e weg rechts (Flaas). Einde weg rechts en u bent al op de Bosscheweg.

Vanaf N617 (Den Bosch – Schijndel)

Bij 1e rotonde linksaf. 1e weg links (Brandsestraat – Horziksestraat). Weg volgen en 2e weg rechts (Keerdijk). Einde weg (bij kapelletje) linksaf en u bent op de Bosscheweg.

Vanaf de A2

Afslag Sint-Michielsgestel / Schijndel. Richting provinciehuis rijden. Verkeerslichten rechtdoor. Rotonde rechtdoor. Volgende straat (bij Campina) rechts. Weg volgen en u komt bij het crossterrein.

Kantine

Onze kantine is op vrijdag- en zaterdagavond geopend voor een drankje. U bent van harte welkom.

Rennerskwartier

Het is verboden om met motoren enz. te rijden op het rennerskwartier en terrein rondom de baan. Ook niet met pitbikes, piwi’s, scooters of welk gemotoriseerd vervoermiddel dan ook. De jeugdbaan is tijdens dit weekend ook gesloten. Daar mag niet op gecrosst worden.

Er kan in bepaalde gevallen dispensatie verleend worden. Meldt u zich dan bij de kantine.

Op zaterdag staan de volgende klasse aan de start

NK 50 cc junior MX Challenge

ONK 65 cc kleine wielen

ONK 65 cc grote wielen

ONK 85 cc kleine wielen

Cup 125 cc

Cup 250 cc

Aanvang trainingen om 09.00 uur. Wedstrijden starten op 11.30 uur met de 50 cc.

Op zondag staan achter het starten

NK Junior Quads

NK Youngster Quads / Zijspannen

Cup 500 cc

NK Quads

NK Zijspannen

Aanvang trainingen om 09.00 uur. Start wedstrijden om 11.30 uur.

Beide dagen zijn de entreegelden

Tot 12 jaar gratis

Vanaf 12 jaar tot en met 18 jaar € 5,00

Vanaf 18 jaar € 10,00