Bijgaande informatie met betrekking tot de wedstrijden plaatsvindend op 1 en 2 juni 2019.

 

Woensdag 29 mei

Woensdag 29 mei zullen wij gesloten zijn zodat de laatste werkzaamheden verricht kunnen worden voor het wedstrijdweekend.

 

Vlaggers

Voor het gehele weekend zijn wij nog dringend op zoek naar vlaggers. Wilt u graag de club hierin ondersteunen en daarbij een competitief weekend van dichtbij meemaken dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Overnachten

Het is mogelijk om op vrijdagnacht en zaterdagnacht te overnachten op ons circuit. Kosten bedragen 10 euro per voertuig. Vrijdag 31 mei bent u vanaf 16.00 uur van harte welkom. Op zaterdag pas vanaf 19.30 uur. Houd er rekening mee dat het echt niet mogelijk is om eerder het terrein op te rijden in verband met de vertrekkende bezoekers van zaterdag. Bent u dus eerder zult u moeten wachten.

 

Helaas zijn wij niet in de gelukkige omstandigheden dat we een rennerskwartier hebben dat aantal voetbalvelden groot is. Volg daarom de instructies van de vrijwilligers die u een plaats toewijzen. Wilt u met meerdere rijders bij elkaar staan, altijd mogelijk, maar kom dan gezamenlijk aan. Verzamel op een veilige plek, niet in de berm van de Bosscheweg. Wij kunnen geen plaatsen vrijhouden voor deelnemers die later komen. Graag achteruit inparkeren zodat men gemakkelijk kan wegrijden. Persoonauto’s zullen worden verzocht op het parkeerterrein te parkeren, niet op het rennerskwartier. Wij zouden het ook zeer op prijs stellen als u aan het einde van de dag uw (huis)vuil mee naar huis neemt.

 

Wegomleiding

In verband met de kermis dat dit weekend in het dorp plaats vindt is de weg bij de kerk afgesloten. Wij zullen voor een goede wegomleiding zorgen. Rijdt u op uw navigatie houdt dan het volgende adres aan “Bosscheweg 64”. Dit is nabij het crossterrein.

 

Vanaf de N279 (Den Bosch – Veghel)

Dungense brug over. Weg volgen (niet de 1e weg rechts nemen, dat is een hele smalle dijk).

2e weg rechts (Flaas). Einde weg rechts en u bent al op de Bosscheweg.

 

Vanaf N617 (Den Bosch – Schijndel)

Bij 1e rotonde linksaf. 1e weg links (Brandsestraat – Horziksestraat). Weg volgen en 2e weg rechts (Keerdijk). Einde weg (bij kapelletje) linksaf en u bent op de Bosscheweg.

 

Vanaf de A2

Afslag Sint-Michielsgestel / Schijndel. Richting provinciehuis rijden. Verkeerslichten rechtdoor. Rotonde rechtdoor. Volgende straat (bij Campina) rechts. Weg volgen en u komt bij het crossterrein.

 

Kantine

Onze kantine is op vrijdagavond, zaterdag en zondag geopend voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom.

 

Rennerskwartier

Het is verboden om met motoren enz. te rijden op het rennerskwartier of op het terrein rondom de baan. Ook niet met pitbikes, piwi’s, scooters of welk gemotoriseerd vervoermiddel dan ook.

De jeugdbaan is tijdens dit weekend ook gesloten. Daar mag niet op gecrosst worden.

Er kan in bepaalde gevallen dispensatie verleend worden. Meldt u zich dan bij de kantine.

 

Verder willen wij iedereen een mooie en vooral veilige wedstrijd wensen.

 

Bij verdere vragen kunt u contact opnemen via 073-5498559 of via +31631367057