INFORMATIE JEUGDPLAN

‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.’ Mc Lidu wil door activiteiten voor de jeugdcross te organiseren, de jeugdcross stimuleren. De jeugdcommissie organiseert begeleide trainingen, clubwedstrijden en onderhoud van de jeugdbaan voor de jeugdleden van Mc Lidu.

Jeugdtrainingen
Mc Lidu zal iedere laatste woensdagavond van de maand jeugdtrainingen organiseren. Deze trainingen zijn bestemd voor jeugdleden van Mc Lidu en vinden in plaats op de jeugdbaan. Mike van Kasteren geeft les tijdens de trainingen. De trainingen zijn kosteloos voor de rijders mits zij lid zijn van de club. Niet leden kunnen ook meedoen tegen een vergoeding van 20 euro per rijder per avond.

Mocht er veel animo zijn voor de trainingen of mocht het gemiddelde niveau van de groep hoog zijn, dan kan er gekeken worden om de trainingen op de grote baan te houden. De data van deze trainingen zijn te vinden onder het kopje woensdag avond trainingen.

Zorg dat je ruim voor de training aanwezig bent zodat we stipt om 18.00 uur kunnen beginnen met de motortraining. Aanmelden voor de jeugdtrainingen kun je hier (link naar aanmeldpagina)

Beheer van jeugdbaan
De jeugdcommissie beheert de jeugdbaan. In 2018 zal de jeugdbaan drastisch worden veranderd. Hierdoor wordt het gemakkelijker in te halen en zal er meer variatie in de baan zitten. Zo kunnen de jeugdrijders op een leuke, uitdagende maar veilige manier kunnen crossen. Input van rijders en hulp van ouders is altijd welkom.