MON_KNMV
­

Lidmaatschap en trainen bij MC-Lidu

Een lidmaatschap sluit je af bij MC Lidu voor een seizoen.

Doordat Jeanne haar taken heeft overdragen is het helaas niet meer mogelijk om bij haar persoonlijk de contributie te voldoen. Dit kan wel op de volgende manier:

  • betaling door middel van een bankoverschrijving. Vergeet hierbij niet te vermelden je naam en woonplaats
  • contant op de baan tijdens trainingen

Vanaf 2016 is het ook bij MC-Lidu verplicht trainingslid te worden als je wilt komen trainen. Dit kost eenmalig € 10,-. Daarna is het mogelijk dagkaarten te kopen voor (Volwassen) € 15,- of (jeugd) 6,-. Na ontvangst van je betaling zullen wij je lidmaatschapspas zo spoedig mogelijk doen toekomen. Rabobank  NL05RABO 01129.93.907   

Let wel, het is niet mogelijk om bij MC Lidu een verzekering / licentie te kopen. Dit kan alleen via de KNMV.

Natuurlijk is het gedurende het seizoen ook nog mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten op het crossterrein. Na ontvangst van je betaling zullen wij je lidmaatschapspas zo spoedig mogelijk doen toekomen. Let wel, het is niet mogelijk om bij MC Lidu een verzekering te kopen. Dit kan alleen via de KNMV.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen middels de e-mail. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk of per mail of telefonisch contact met je opnemen. Of kijk voor meer informatie op www.mclidu.nl.

Met vriendelijke groet,

Ledenadministratie MC Lidu / te bereiken via: ledenadministratie@mclidu.nl