In het weekend van 31 augustus en 1 september organiseert motorclub Mc Lidu een trainingsweekend onder leiding van Jan van Hastenberg en Mike van Kasteren. Tevens is er de mogelijkheid om te overnachten.

INSCHRIJVEN:

Het trainingsweekend is een jaarlijks terugkerend evenement en staat bekend als een leerzaam, maar ook zeker gezellig weekend! Het trainingsweekend vindt plaats op het circuit ‘de Meerse Plas’ in Den Dungen.

Het is een weekend voor jong en oud, van beginner tot ervaren wedstrijdrijder, van 50cc tot 500cc, iedereen mag deelnemen. Het circuit leent zich perfect om de motorbeheersing tot een hoger niveau te brengen, daar de vele mooie springbulten en moeilijke bochten voor velen onder ons een grote uitdaging zijn. De trainers maken groepen op motorinhoud/niveau en zullen de rijders voorzien diverse tips en trucs om deze uitdagingen makkelijker te nemen.

Het trainingsprogramma start op zaterdagochtend en zal eindigen op zondag. Daarnaast zal er voor clubleden nog een clubwedstrijd aan het einde van de middag plaatsvinden. Meer info hierover volgt nog.

Overnachten is mogelijk en we zullen zorgen voor schone toiletten.

De kosten voor het weekend bedragen:
– Complete weekend €100,- Niet leden incl. eventuele overnachting.
– Complete weekend € 80,- Leden incl. eventuele overnachting.
– 1 dag zaterdag of zondag € 50,- Niet leden
– 1 dag zaterdag of zondag € 40,- Leden

Je kunt jezelf direct hier inschrijven. Na het inschrijven zul je een bevestiging krijgen met het verzoek het inschrijfgeld te betalen. Wanneer het inschrijfgeld is ontvangen zal jouw inschrijving pas definitief zijn! VOL=VOL

https://forms.gle/EJc5b5pAsfxeAQzbA

Problemen met het invullen? Neem contact op via:
📞 0657845720
✉️ mikevkasteren@gmail.com