In het weekend van 25 en 26 augustus organiseert motorclub Mc Lidu een trainingsweekend onder leiding van Jan van Hastenberg, Mark Boot, Frank Rottier en Mike van Kasteren. Tevens is er de mogelijkheid om te overnachten en zal er op zaterdagavond een BBQ plaats vinden. Daarmee is dit gegarandeerd een leerzaam, maar ook zeker gezellig weekend! Het trainingsweekend vindt plaats op het circuit ‘de Meerse Plas’ in Den Dungen. Inschrijven is mogelijk tot en met 10 juli!

Het is een weekend voor jong en oud, van beginner tot ervaren wedstrijdrijder, van 50cc tot 500cc, iedereen mag deelnemen. Het circuit leent zich perfect om de motorbeheersing tot een hoger niveau te brengen, daar de vele mooie springbulten en moeilijke bochten voor velen onder ons een grote uitdaging zijn. De trainers maken groepen op motorinhoud/niveau en zullen de rijders voorzien diverse tips en trucs om deze uitdagingen makkelijker te nemen.

Het trainingsprogramma start op zaterdagochtend en zal eindigen op zondag. Naast het reguliere trainingsprogramma zijn er de volgende activiteiten/faciliteiten georganiseerd:

  • Veringspecialist aanwezig op het circuit;
  • Stand met motoronderdelen en service aanwezig op het circuit.

Overnachten is mogelijk en we zullen zorgen voor schone toiletten.

 

De kosten voor het weekend bedragen:
– Complete weekend €100,- Niet leden incl. eventuele overnachting.
– Complete weekend € 80,- Leden incl. eventuele overnachting.
– 1 dag zaterdag of zondag € 50,- Niet leden
– 1 dag zaterdag of zondag € 40,- Leden
– BBQ zaterdagavond € 17,50 p.p.

 

Je kunt jezelf direct hier inschrijven. Na het inschrijven zul je een bevestiging krijgen met het verzoek het inschrijfgeld te betalen. Wanneer het inschrijfgeld is ontvangen zal jouw inschrijving pas definitief zijn! LET OP: inschrijven kan tot en met 10 juli!

Of klik op deze link om in te schrijven

 

Schrijf jezelf snel in voor 10 juli, want vol=vol!

 

Voor meer info: www.mclidu.nl